Farkas Zsuzsanna

Egyeztetők alapító 

Családi és párkapcsolati mediátor

Tanácsadó

Lifestyle coach

„Nincs az a hiba, amit egy őszinte beszélgetéssel ne lehetne kijavítani”

Egyik legfontosabb küldetésem a segítségnyújtás. Az egyetemi pszichológia tanulmányok és a családsegítői munka után tovább képeztem magam, hogy minél hatékonyabban tudjak segíteni ügyfeleimnek mediátorként, párkapcsolati tanácsadóként és coachként. Munkám során rengeteg értékes tapasztalatot szereztem a családokban, párkapcsolatokban felmerülő problémák megoldásában. Célom a két, egymással vitában álló fél kommunikációjának támogatása, közös érdekeinek kidolgozása, békés megoldásra jutás. Mindeközben átadom azokat a kommunikációs készségeket az ügyfeleknek, amik a mindennapi emberi kapcsolatokban igen hasznosak.

Egy olyan központot hoztam létre, ahol kiváló szakemberekkel, otthonos és nyugodt légkörben, komplex módon tudjuk támogatni az ügyfeleinket. Gondosan válogatott, barátságos, értő és empatikus csapattal dolgozom azon, hogy képessé tegyük a hozzánk forduló ügyfelet, hogy önállóan kijöjjön az elakadásból, és a nehézségeken túllépve több és jobb emberként valami pozitívat vigyen tovább belőle. Hiszen a hullámvölgyekből lehet igazán növekedni.

Képzettségek:
Szociális munkás (Szent István Egyetem) 

Mediátor (Az Igazságügyi Minisztérium által elismert, akkreditált. Kiképző mediátor Nagy Zsóka. Közvetítői nyilvántartási szám: T/002611)

Life-coach (Vintage Akadémia)

Prepare-enrich tanácsadó (Dr. Mihalecz Gábor-féle módszer)

Válás és újjászületés csoportvezető tréner (Singer Magdolna és Haas György módszere)

Elérhetőségek:

www.egyeztetok.hu
Facebook.com/egyeztetok
info@egyeztetok.hu
+36 30 182 5987