Mogyoróssy Szabolcs

  • by

Mogyoróssy Szabolcs

Life és business coach
Tréner
Action learning facilitátor

„Tükröt tartok és tükörbe nézek.”

Célom mindig is az volt, hogy kreativitást, változatosságot és kihívást jelentő munkakörben dolgozhassak. Ezért is lettem tréner és coach, mert így a tréning résztvevőkkel és a coaching ügyfeleimmel együtt éljük át azt a flow-élményt, hogy együtt improvizálunk, tervezünk és alkotunk, belefeledkezünk abba, amit csinálunk, miközben a végén mindannyian sokat profitálunk a közös élményekből, tapasztalatokból.

Többéves értékesítői munka után most vezető értékesítők, igazgatók fejlesztésében veszek részt országszerte egyéni coaching, on-the- job vagy shadow coaching alkalmazásával, és számos tréninget tartok, melyek közül az egyik kedvencem az EQ fejlesztés. Több, mint 2500 tréningnap és 1500 coaching ülés tapasztalatával rendelkezem, és azt tapasztalom, hogy a legtöbb, amit átadhatok az ügyfeleimnek, az az értő figyelem, a valós igények iránti őszinte érdeklődés megteremtése, hiszen mind az ügyfelek, mind az értékesítő vezető munkatársai ezt igénylik a legjobban. Így tudom a legjobban ötvözni az értékesítői munkát a coachinggal.

5 éve tartok coach-képzéseket, ez alatt több mint 150 coach kiképzésében vettem részt, és nagyon szívesen támogatom őket a mai napig egyéni mentoring formájában.

Elérhetőségek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük