Szabóné Hasenfracz Orsolya

Integrál önismereti és életviteli tanácsadó
Gyásztanácsadó
OH-kártya instruktor

„Nem az vagy, ami történt veled, az vagy, amivé válni akarsz.”

Carl G. Jung

Sokan sokféleképpen tértünk le a saját utunkról és keressük a valódi helyünket ebben a világban. Lehet ez egy gyermekkori sérülés eredménye, egy veszteség feldolgozatlan gyásza, egy fájdalmasan végződő párkapcsolat nyomán kialakult érzelmi zűrzavar vagy egy, az életkoroddal, identitásoddal kapcsolatos válság kétségbeesése. Gyakran előfordul, hogy akármennyire is szeretnénk, a legnagyobb kitartással és a legerősebb akarattal sem találjuk a kiutat, és újra meg újra ugyanabban a gödörben találjuk magunkat.

Hogy feltehesd a saját kérdéseidet magadnak, megtaláld a megfelelő válaszokat, valamint felszabadítsd a szükséges erőforrásaidat, feltétel nélküli elfogadással, empátiával, szerteágazó szakmai tapasztalataimmal, és különböző terápiás eszközökkel tudlak támogatni és erősíteni téged.
A személyes, egyéni, biztonságos teret nyújtó beszélgetések során Terápiás Kommunikációs módszereket, NLP-s technikákat alkalmazok, dolgozom szimbólumokkal, OH-kártyával, valamint egyéni családállítási eszközökkel.
Hiszem, hogy maga a szeretettel és értő figyelemmel teli kapcsolat az, mely gyógyít, és amely felül tudja írni a korábbi kapcsolati sérülések mintáit.
Hiszem, hogy mindenki rendelkezik a szükséges tudással, képességekkel, erővel a saját életének, sorsának rendbe tételéhez, és ezzel együtt nagyon sokszor szükség lehet külső támogató erő jelenlétére a továbblépéshez. Ezt a támogató energiát kaphatod meg nálam az egyéni találkozásokon.

Elérhetőségek: