Skip to content

Farkas Zsuzsanna

Egyeztetők alapító 

Családi és párkapcsolati mediátor

Tanácsadó

Lifestyle coach

„Nincs az a hiba, amit egy őszinte beszélgetéssel ne lehetne kijavítani”

Egyik legfontosabb küldetésem a segítségnyújtás. Az egyetemi pszichológia tanulmányok és a családsegítői munka után tovább képeztem magam, hogy minél hatékonyabban tudjak segíteni ügyfeleimnek mediátorként, párkapcsolati tanácsadóként és coachként. Munkám során rengeteg értékes tapasztalatot szereztem a családokban, párkapcsolatokban felmerülő problémák megoldásában. Célom a két, egymással vitában álló fél kommunikációjának támogatása, közös érdekeinek kidolgozása, békés megoldásra jutás. Mindeközben átadom azokat a kommunikációs készségeket az ügyfeleknek, amik a mindennapi emberi kapcsolatokban igen hasznosak.

Az ügyfél által választott helyszínen, nyugodt légkörben, komplex módon tudom támogatni az ügyfeleimet. Azon dolgozom, hogy képessé tegyem a hozzám fordulókat, hogy segítséggel, de önállóan kijöjjenek az elakadásból, és a nehézségeken túllépve több és jobb emberként valami pozitívat vigyenek tovább belőle. Hiszen a hullámvölgyekből lehet igazán növekedni.

Képzettségeim:
Szociális munkás (Szent István Egyetem) 

Mediátor (Az Igazságügyi Minisztérium által elismert, akkreditált. Kiképző mediátor Nagy Zsóka. Közvetítői nyilvántartási szám: T/002611)

Life-coach (Vintage Akadémia)

Prepare-enrich tanácsadó (Dr. Mihalecz Gábor-féle módszer)

Válás és újjászületés csoportvezető tréner (Singer Magdolna és Haas György módszere)

Elérhetőségek:

[:en]Operation initiated.[:hu]Művelet megkezdve.[:]