Skip to content

Szolgáltatások

01.

Mediáció

A mediáció a bírósági gyakorlatban elfogadott közvetítői, békéltetési eljárás, amelyben a szembenálló felek bírói, ügyvédi beavatkozás nélkül megegyeznek az egyébként általában peres ügyekben. Az írásbeli mediációs megállapodást, szóljon az a válásról, gyermekelhelyezésről, láthatásról vagy gazdasági konfliktusról, a bíróság elfogadja. Olcsóbb, időtakarékosabb, mint a pereskedés, a mediációs eljárásban történő megállapodás esetén alig vesz igénybe egy-két hónapot, és a mediátori tiszteletdíj a töredéke a bírósági perek költségeinek. 

02.

Coaching

Önnek mit jelent a siker? Legyen boldogabb, válassza a harmonikusabb, kevesbé stresszes életet! A life-coaching egyéni ülések sorozata, mely során a coach – mint egy személyi edző – segíti az ügyfelet a fejlődésben, céljainak megfogalmazásában, és a célok elérésében. A coach feladata, hogy kihozza a legjobbat ügyfeléből. Végigkíséri a folyamaton, amely nem mindig lineáris, előfordulhatnak hullámhegyek és hullámvölgyek, egy valami azonban biztos: a fejlődés. Tegye meg az első lépést az ideális élet megalkotása felé, keressen telefonon vagy üzenetben! 

03.

Házassági tanácsadás

A házasságkötés egy komoly döntés. Az esküvő előtti készülődés során, vagy akár a lánykérés körüli időszakban felerősödhetnek bizonyos meglévő kételyek, megfogalmazódhatnak újak a házasodó felekben. Ez természetes, azonban sokat segíthet egy szakértő személy, akinek támogatásával feloldhatóvá válnak a nyomasztó kérdőjelek.

04.

Válás és újjászületés csoport

A Válás és újjászületés csoportot olyan emberek alkották meg, akik maguk is végigmentek az elengedés gyötrelmein. Szomorúság, kétely, harag, és ezer más érzelem kavargott bennük, ahogy a legtöbb válófélben levő emberen. De megtanulták: szinte minden nehéz élethelyzetből lehet épülni, visszanyerni az irányítást az életük felett, és a visszanyert szabadsággal, elengedéssel újra szárnyakat kapni. Jelentkezzen következő csoportunkra, és találjuk meg a szárnyait! 

05.

Egyéni terápia, veszteség feldolgozása

Lehet az válás vagy haláleset, akár csak egy megálmodott jövőkép elvesztése, a veszteség fájdalmát átélni nem könnyű. Viszont megélni azt, jelen lenni benne kulcsfontosságú annak feldolgozásához. Egy barátságos, biztonságos közeget biztosítok arra, hogy minden előbukkanó érzelemnek legyen helye, és a mozaikdarabkák újra a helyükre kerüljenek. Hívjon fel, segítek!

06.

Családterápia, párterápia

Van olyan vissztérő probléma párkapcsolatában, melyet egyszerűen nem sikerül megoldaniuk partnerével? Még ha megoldhatatlannak is tűnik, egy szakértő, elfogulatlan külső szemlélő segítségével könnyebben feltárhatják kapcsolatuk elakadásának valódi, érzelmi hátterét. Ezen kívül olyan kommunikációs és életvezetési eszközöket sajátíthatnak el a párterápia folyamán, melyek segítségével az élet hepe-hupás útján kisebb zökkenőkkel navigálhatnak – együtt, kéz a kézben. 

07.

Relaxáció és jóga

A modern élet stresszel teli hétköznapjaiban jól jön egy hely, ahol nyugalom tölti be a teret, és az elme megpihenhet. A jóga kortalan, bármilyen életkorban, szinte bármilyen fizikai állapotban végezhető. Növeli az állóképességet, hajlékonyságot, kilazítja a görcsös izmokat, és közben az elmét is segít elcsndesíteni. Jöjjön el, és hozza egyensúlyba testét és lelkét relaxációs és jóga óráinkon! 

Foglaljon időpontot!

Ha kérdése van, vagy időpontot foglalna, írjon üzenetet, vagy hívjon fel a +36 30 182 5987 számon!

[:en]Operation initiated.[:hu]Művelet megkezdve.[:]